×

סדרת השמנים

אני גאה להציג בפניכם את סדרת השמנים הקוסמטיים החדשה שלי המבוססת כולה על מיצוי בכבישה קרה של ארבעה צמחים : מרולה, רוז-היפ, המפ, בורג׳.

צמחים אלה נבחרו על ידי לאחר בדיקה ומחקר ממושכים של למעלה מ-50 צמחים שונים המוכרים בספרות כבעלי סגולות טיפוליות.

כל אחד מארבעת המיצויים הוא בעל יעילות מתועדת ומוכחת בהקלה על בעיות עור שונות ולכל אחד מהם תפקיד חשוב בעיכוב תהליכי הזדקנות הנראים לעין.

שימוש במיצוי טהור המבוסס על 100% מרכיבי הצמח הטבעיים מעניק איכויות טיפוח מרוכזות ביותר.

טיפול בשמנים טהורים המבוסס על מרכיביו הטבעיים של הצמח מאפשר טיפול אינטנסיבי יותר מאשר תכשירי לחות בלבד.

שימוש בשמנים צמחיים טהורים מאפשר טיפול יעיל בבעלי רגישות למוצרי קוסמטיקה והם מתאימים לשילוב בכל שגרת טיפוח בהתאם לסוג העור ותכונות השמן הנבחר..

 

רוז היפ (ורד בר)

שמן הרוז היפ בעל תכולה גבוהה של ויטמינים c e ו a לצד חומצות שומן חיוניות. הוא מוגדר כשמן יבש, שמן הנספג מיד ואינו מותיר שמנוניות רבה. הוא בעל יעילות מוכחת מחקרית בהבהרת כתמי עור ובהאחדת הגוון, לצד החלקת צלקות אקנה וטיפול באקזמה ודרמטיטיס.

מחקרים גילו כי הוא מתאים לשימוש סביב העיניים ובעל יכולת תיקון של קמטים קיימים במהלך שימוש קבוע.

נוגדי החמצון הקיימים בשמן הרוז-היפ c ו e מועילים בנטרול הנזקים החמצוניים מקרינת השמש ובכך הופכים אותו לשמן אנטי-אג׳ינג מהמעלה הראשונה.

שמן הרוז היפ אינו גורם לפצעי אקנה ולמעשה מחקרים מוכיחים כי מאחר ועשיר במיוחד בחומצת שומן לינולאית הוא מועיל בצמצום הופעת פצעונים בקרב הסובלים מאקנה.

 

למי מתאים?

כמעט לכולם. עם זאת הוא חשוב במיוחד לאלה הסובלים מקמטוטים, כתמי גיל ופיגמנטציה, צלקות אקנה, ולכאלה הסובלים מרגישות למוצרי קוסמטיקה קונבנציונליים.

 

הוראות שימוש:

בערב, לאחר ניקוי העור במוס הניקוי העדין לפנים ושימוש בנוזל לחידוש העור, לחמם 2-3 טיפות בין אצבעות הידיים ולפזר בלחיצות קלות על כל הפנים לרבות אזור העיניים והצוואר. מיד לאחריו למרוח הקרם דלקרם לקבלת אפקט הבהרה ומתיחה מירביים.

 

לחצו לרכישת שמן רוז היפ (ורד בר)

 

שמן המפ

שמן המפ המופק מזרעי צמח המריחואנה הולך ומגלה לנו איכויותיו. הוא מהווה מקור עשיר במיוחד בחומצות השומן החיוניות אולאית ולינולית , ומכיל יחסים אופטימליים בין הריכוז של חומצות השומן מסוג אומגה 3 לבין חומצות השומן מסוג אומגה 6. יחסים אופטימליים אלה מקלים על דלקות וגירויי עור לצד טיפול בפסוריאזיס. חומצות השומן הללו מוגדרות כחומצות שומן חיוניות, מאחר וגופנו אינו יכול ליצרן בעצמו והוא זקוק לקבלן מבחוץ על מנת לעכב הזדקנות העור ושמירה על בריאותו. בשימוש חיצוני שמן ההמפ מועיל בהפחתת סמיכות הסבום- השומן העצמוני המיוצר על ידי העור ובכך מפחית הופעת פצעי אקנה, לצד החלקת מרקמו והעלאת הלחות שבעור. בכל גיל.

 

למי מתאים:

לאלה הסובלים מעור יבש, אטופי, לבעלי דלקות עור כרוניות והסובלים מפצעי אקנה שאינם מגיבים לטיפול המקובל.

 

הוראות שימוש:

לחמם מספר טיפות שמן המפ בין כפות הידיים ולעסות בעדינות על הפנים, הצוואר או כל אזור בגוף, יבש מגורה או מקושקש, פעם ביום לאחר ניקוי.

 

לחצו לרכישת שמן המפ

 

שמן מרולה

שמן המרולה המופק בעץ באפריקה הוא חדש יחסית לעולם המערבי, אולם איכויותיו ההולכות ומתגלות לנו הופכות אותו לחסר תחליף כשמן יבש וקל המתאים לשימוש יום ולילה, על עור הפנים והשיער, ובעל תוצאות  טיפוליות מרחיקות לכת בהחלקת מרקם העור בקרב הסובלים מעור מחוספס, וחסר חיים.

שמן המרולה עשיר במיוחד בחומצות שומן חיוניות אולם מכיל גם ריכוז גבוה במיוחד של נוגדי חמצון וחומצות אמיניות ההופכות אותו לחיוני כל כך לטיפול בעור מזדקן ובשיער יבש ושברירי.

שמן המרולה הוא שמן יבש כאמור, הנספג מידית ומתאים גם לשימוש מתחת לאיפור במהלך היום בעונת החורף, וגם בלילה כתכשיר משלים לקרם דלקרם והנוזל לחידוש העור. 

שימוש סדיר בו תורם לעור חלק במיוחד ללא עלייה בשומניות העור או הברקה שומנית בולטת.

 

למי מתאים:

מתאים במיוחד לבעלי עור רגיל ומעורב, לשימוש על פנים ואו קצות השיער לאחר החפיפה.

 

הוראות שימוש:

מתאים לשימוש בוקר וערב. בבוקר לאחר הניקוי במוס העדין לניקוי העור, לאחר חימום קל בין אצבעות הידיים, לעסות בקלילות 2 טיפות על עור נקי ומיד לאחר מכן לפזר בטפיחות קלות הקרם דלקרם. לאחר מכן ניתן להתאפר כרגיל ללא צורך בפריימר.

בערב, לאחר ניקוי הפנים ושימוש בנוזל לחידוש העור, לעסות 2-3 טיפות שמן המרולה על פנים וצוואר ומיד לאחר מכן לעסות ביסודיות הקרם דלקרם למשך 3 דקות.

 

לחצו לרכישת שמן המרולה

 

שמן הבוראג׳ (זיפן)

שמן הבורג׳ נחשב ל״מלך שמני הקוסמטיקה״ מזה שנים רבות. הוא נחשב לשמן העשיר ביותר בעולם בחומצת השומן גאמה לינולאית -gla, חומצת שומן חיונית השומרת על חדירות קרומי תאי העור. שימוש קבוע בשמן הבוראג׳ תורם להארכת חיי תאי העור מאחר ושומר על ריכוז גבוה של gla בקרומי התאים ובכך מאריך את יכולת התאים לקלוט חמצן וחומרי מזון מהסביבה ולהיפטר מפסולת רעילה. 

מחסור בחומצת השומן החיונית gla גורם להתקשחות קרומי התאים, ובכך להזדקנותם ומותם המהיר של התאים בגלל הצטברות רעלים ומחסור בחמצן.

 

למי מתאים:

שמן הבוראג׳ מתאים במיוחד לעור בוגר, יבש עד יבש מאוד, או כטיפול אינטנסיבי להחלקת העור והרגעתו בקרב בעלי עור רגיש, רגיל או מעורב אחת למספר לילות.

 

הוראות שימוש:

בערב, לאחר ניקוי הפנים במוס הניקוי העדין ושימוש בנוזל לחידוש העור, לחמם 2 טיפות של שמן הבוראג׳ בין כפות הידיים ולעסות השמן על עור הפנים הצוואר והמחשוף. לאחר ספיגתו יש למרוח הקרם דלקרם.

יש לדעת כי שמן הבוראג׳ הוא טבעי לחלוטין ובכבישה קרה השומרת על ריחו האופייני.

 

לחצו לרכישת שמן הבוראג׳ (זיפן)

Go Top
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Subtotal
0.00
Total
0.00
Continue Shopping
0